Lediga tomter i Hackås

Mitt emellan sjöarna Storsjön och Näkten med kort pendlingsavstånd till Östersund ligger Hackås. Det är en tusenårig kulturbygd med milsvid utsikt över sjö och fjäll. Är detta din nya bostadsort?

I Hackås finns lantgårdar i nära anslutning till lugna villaområden och centrala lägenheter. De goda kommunikationerna till och från bygden gör det enkelt att arbetspendla. Om du hellre stannar på hemmaplan finns arbetstillfällen inom både industri, kommunal och privat sektor. På fritiden finns dessutom fjällen bara 40 minuter bort. Det lokala föreningslivet bjuder in till allt från fotboll och hockey till teater och musik.

Hackås skola med förskoleklass upp till årskurs sex ger barnen en bra start på livet. Det finns ett stort engagemang för barnen i bygden och gott om aktiviteter. Hackås är den perfekta platsen att bo på för den som vill ha mycket av allt som Jämtland har att erbjuda.

Om tomterna

Samtliga våra lediga tomter har vatten, avlopp och el framdraget till tomtgräns.

Det finns två el-leverantörer som verkar i Bergs kommun. BTEA och Jämtkraft, där den senare finns i området Hackås och Myrviken/Oviken, medan BTEA finns i övriga delar.

För kostnader gällande VA-anslutning, vänd dig till kommunens VA- och renhållningsbolag, Vatten och Miljöresurs. Läs mer på Vatten och Miljöresurs webbplats Länk till annan webbplats.

Lediga tomter

Korsbacken 1:111

Karta över Korsbacken, Hackås

Tomtstorlek: 2310 kvm
Pris: 360 000 kr, el- och VA-anslutningar ingår i priset.

I utkanten av Hackås ligger denna stora tomt med gångavstånd till både skola och badplats. Dagliga bussturer till Östersund, Svenstavik och Mora finns runt hörnet. Här finner du ett naturskönt och rofyllt liv med stor valfrihet.

Från Hackås nås både Gräftåvallen/Bydalen och Klövsjö/Storhogna fjällanläggningar inom 45 minuter och därtill Östersund med stort utbud av handel, kultur och goda kommunikationer för inrikes- och utrikes resor.

Livsmedelshandel och service finns i Fåker och Svenstavik, 9 respektive 13 kilometer från Hackås.