Artikeln publicerades 28 juni 2023

Hantverkare: vi söker present till nyfödda

babyleksaker på en filt.

Varje år ger Bergs kommun en present till nyfödda medborgare och nu har det blivit dags att köpa in gåvorna för 2023/2024. Tidigare år har vi exempelvis givit ut ett smycke eller en body. Nu önskar vi en offert från dig som lokal hantverkare/ konstnär med förslag på ny gåva.

Specifikationer

• Presenten ska passa att ges till nyfödda barn
  • Presenten ska vara könsneutral
  • Priset får inte överstiga 200 kr per present
  • Presenten ska gå att skicka i ett vanligt c4 kuvert
  • Antal presenter: 100 st

Inlämning av offert och arbetsprov

• Din offert ska ha inkommit via mail till hussam.nashawi@berg.se senast 27 augusti 2023.
  • Tillsammans med offerten önskar vi att du lämnar in ett arbetsprov tillsammans med en beskrivning av den föreslagna gåvan. Arbetsprovet kan förslagsvis lämnas in i form av fotografier.
    OBS! Gåvan behöver inte designas särskilt för Bergs kommuns räkning utan kan vara något ur ditt ordinarie sortiment.
  • Lämnad offert ska gälla fram till 31 december 2024.

Avtalstid för vinnande anbud

Leverans av gåvan kan ske i etapper. Första leverans ska kunna ske 1 oktober 2023.

Avtalet löper ett år fram till 2024-12-31 med möjlighet till förlängning + 1 år.

Övrig information

Krav på F/FA-skattsedel

För att kunna lämna en offert behöver du ha F/FA-skattsedel. Om du inte har det ännu kan du få hjälp av Näringslivskontoret. Mer information hittar du även på verksamt.se

Utvärderingskriterier

Vid bedömning av inlämnade offerter kommer vi använda följande kriterier:

• Kreativ tolkning av uppdraget
  • Pris
  • Upplevd kvalitet
  • Bästa förhållande mellan pris och kvalitet

Inför utvärderingen kommer inlämnade offerter och arbetsprov att anonymiseras.

Hussam Nashawi
Inflyttarcoach