Artikeln publicerades 16 juli 2023

Uppdaterad 17.45: Trafikolyckan i Oviken

Under natten mot söndag inträffade en trafikolycka mellan en moped och en personbil i Oviken.

Olyckan bevittnades av många på plats, som nu är oroliga. Mötesplats Oviken kommer därför att vara öppen och bemannad med stödpersoner från kommunens så kallade POSOM-grupp från klockan 12.00 till 18.00 idag söndag.

Den som behöver få prata med någon om sin oro, eller bara få vara orolig tillsammans med vänner över en kopp kaffe, är varmt välkommen.

Mär Mötesplats Oviken stängt finns olika vägar att komma i kontakt med någon att prata eller med vården:

Om du är under 18 år kan du kontakta BRIS antingen via telefon 116111 eller via chatten som du når på www.bris.se Länk till annan webbplats.

Om du är 18 år eller äldre kan du nå jourhavande medmänniska via www.jourhavande-medmanniska.se Länk till annan webbplats. eller jourhavande präst via www.svenskakyrkan.se/jourhavandeprast Länk till annan webbplats.

Du kan komma i kontakt med vården via sjukvårdsrådgivningens telefonnummer 1177. Behöver du akut hjälp kan du få det via larmnumret 112.

På kommunens webbplats finns en sida med fler olika kontaktvägar via berg.se/omsorg-och-stod/akut-hjalp Länk till annan webbplats.