Artikeln publicerades 28 september 2023

Cilla Gauffin ny chef för fastighetsavdelningen i Bergs kommun

Cilla Gauffin, fastighetschef i Bergs kommun. FOTO: Sandra Lee Pettersson

Cilla Gauffin, fastighetschef i Bergs kommun. FOTO: Sandra Lee Pettersson

Nu står det klart att Cilla Gauffin tillträder som ordinarie avdelningschef för fastighetsavdelningen i Bergs kommun från den 4 oktober.

- Jag är väldigt peppad på detta, och samtidigt känner jag en stor ödmjukhet inför uppdraget, säger Cilla Gauffin, och fortsätter:
- Självklart är det lite vemodigt att lämna det härliga gänget på Miljö och bygg, men jag vet ju att avdelningen är i goda händer hos enhetscheferna. Och jag får möjligheten att arbeta i en annan del av organisationen och med den fantastiska personal som finns här.

Cilla Gauffin, som för närvarande är tillförordnad chef för fastighetsavdelningen, kommer närmast från den gemensamma Miljö- och byggavdelningen i Bergs och Härjedalens kommuner där hon varit chef i 10 år.

- Jag är både glad och tacksam att Cilla har tackat ja till tjänsten, säger kommundirektör Ralf Westlund. Vi vet vilka hennes styrkor och fördelar är, och vi har sett de positiva resultat hon åstadkommit inom Miljö och bygg genom ett ledarskap präglat av utveckling, struktur och nytänkande.

- Cilla har dessutom god kännedom om kommunen och organisationen och har ett gott anseende både bland kollegor, politiker, företagare och medborgare i kommunen, avslutar Ralf Westlund.

Annika Renman tillförordnas som chef för Miljö och byggavdelningen fram till och med den 31 augusti 2024.