Artikeln publicerades 9 oktober 2023

Hantverkare: vi söker present till nyfödda - igen!

babyleksaker på en filt.

Varje år ger Bergs kommun en present till nyfödda medborgare och nu har det blivit dags att köpa in gåvorna för 2024. Tidigare år har vi exempelvis givit ut ett smycke eller en body. Nu önskar vi en offert från dig som lokal hantverkare/ konstnär med förslag på ny gåva.

Specifikationer

• Presenten ska passa att ges till nyfödda barn
  • Presenten ska vara könsneutral
  • Priset får inte överstiga 200 kr per present
  • Presenten ska gå att skicka i ett vanligt c4 kuvert
  • Antal presenter: 100 st

Inlämning av offert och arbetsprov

• Din offert ska ha inkommit via mail till hussam.nashawi@berg.se senast 5 november 2023.
  • Tillsammans med offerten önskar vi att du lämnar in ett arbetsprov tillsammans med en beskrivning av den föreslagna gåvan. Arbetsprovet kan förslagsvis lämnas in i form av fotografier.
    OBS! Gåvan behöver inte designas särskilt för Bergs kommuns räkning utan kan vara något ur ditt ordinarie sortiment.
  • Lämnad offert ska gälla fram till 31 december 2024.

Avtalstid för vinnande anbud

Leverans av gåvan kan ske i etapper. Första leverans ska kunna ske i början av december 2023.

Avtalet löper ett år fram till 2024-12-31 med möjlighet till förlängning + 1 år.

Övrig information

Krav på F/FA-skattsedel

För att kunna lämna en offert behöver du ha F/FA-skattsedel. Om du inte har det ännu kan du få hjälp av Näringslivskontoret. Mer information hittar du även på verksamt.se

Utvärderingskriterier

Vid bedömning av inlämnade offerter kommer vi använda följande kriterier:

• Kreativ tolkning av uppdraget
  • Pris
  • Upplevd kvalitet
  • Bästa förhållande mellan pris och kvalitet

Inför utvärderingen kommer inlämnade offerter och arbetsprov att anonymiseras.

Hussam Nashawi
Inflyttarcoach