Artikeln publicerades 13 oktober 2023

Fira Årets lärare i länet med oss!

Anna Kvarneland, lärare på barn- och fritdsprogrammet på Fjällgymnasiet i Bergs kommun

Årets lärare i länet!

Vår lärare Anna Kvarneland på barn- och fritidsprogrammet på Fjällgymnasiet har vunnit länsfinalen i Årets lärare! Grattis Anna och grattis till oss i Bergs kommun!

Motivering

"Anna har ett fantastiskt bemötande och ser styrkorna i varje individ. Hon skapar ett varmt och tillitsfullt klimat för elever som ofta kommer med en negativ skolerfarenhet. En arbetsmyra som alltid vill skapa de bästa förutsättningarna för alla elever."

Vi är stolta över Annas - och våra invånares - vinst som Årets lärare i länet! Tack Anna!