Artikeln publicerades 13 februari 2024

Föreningar - vi vill träffa er!

Vi erbjuder regelbundna träffar för att ni som föreningar ska få en ingång till oss och RF-SISU.

Från torsdagen den 29 februari och varannan torsdag framåt mellan 9.30-11.30 i Studiefrämjandets gamla lokaler kan du som aktiv i förening komma och träffa oss från Bergs kommun och RF SISU-Jämtland/Härjedalen. Då har du möjlighet att ställa frågor, få hjälp med föreningsbidragsansökningar, komma med synpunkter eller bara titta in på en fika.

För dig som arbetar eller har svårt att besöka oss i Svenstavik kommer vi att finnas tillgängliga för frågor på Teams mellan 11.30- 12.30, skriv då till fritid@berg.se eller gå in på den här Teamslänken:
Till teamsmöte Länk till annan webbplats.

Föreningsträff Norr

Vi välkomnar dessutom in till ett större möte för föreningar Norr, enligt önskan från förra årets medborgardialoger.

Den 29 februari, kl 18.00-20.00 bjuder vi även in er föreningar Norr på gemensamt möte med oss på kommunen och RF-SISU på Fjällkonditoriet i Myrviken.

Hur kan vi som förening samarbete med andra föreningar?

Vilket stöd behöver vi som förening av Bergs kommun?

Vi bjuder på enklare fika. Anmäl er till: fritid@berg.se senaste 25 februari.

Varmt välkomna!

Elin Pettersson, områdeschef attraktion och livsmiljö, föreningsansvarig

Agneta Sivertsson, handläggare Föreningsbidrag

Kajsa Kårwik, folkhälsosamordnare, handläggare lokaler/bokningar