Artikeln publicerades 21 februari 2024

Norra Berg tillsammans - informationsmöte 20 mars

Drönarbild över Hackås

Välkommen till en öppen och gemensam träff där vi samlar invånare från norra Bergs kommun samt politiker och tjänstemän från Bergs och Östersunds kommun.

Som en effekt av de kommande årens stora etableringar av företag i Östersund kommer norra delarna av Bergs kommun bli attraktivt att bosätta sig i. Under träffen presenterar kommunstyrelsens ordförande Niklas Daoson och etableringsansvarig Magnus Lindgren från Östersunds kommun effekterna av företagsetableringarna. Tillsammans diskuterar vi kring visionen för Norra Berg. En vision där vår landsbygd ges möjlighet att blomstra, en utveckling att trivas i. Johan Klevfors och Oskar Sergel leder oss genom kvällen.

Var: Hackås föreningshus

När: 20 mars, 18.00-21.00. Mellan kl 17-18 serveras en lättare buffé.

Anmäl ditt deltagande och om buffé önskas senast 17/3 till anders.englund@berg.se.

Varmt välkommen!