Artikeln publicerades 26 april 2024

Tack till er som hjälper oss på Miljö- & bygg att bli bättre!

Tre ritade ansikten på en griffeltavla, med en glad mun, en mindre glad och en sur och kryssboxar bredvid.

I januari 2023 gick Berg och Härjedalens miljö- och byggavdelning med i kundnöjdhetsundersökningen Insikt för att få reda på hur vi kan förbättra vår service. 24 april publicerade Sveriges kommuner och regioner (SKR) rapporten.

Företag och privatpersoner som har haft ärenden inom områdena bygglov, livsmedel, miljö- och hälsoskydd och serveringstillstånd har fått möjlighet att svara på en enkät.

Under året har vi fått in 624 svar med värdefulla synpunkter. Här i Berg får vi ett högt, på gränsen till mycket högt, sammanfattande betyg.

Mest nöjda är ni med vår attityd, vårt bemötande och vår kunskap inom respektive ämnesområde.

De områden där vi främst kan förbättra oss är effektivitet, handläggningstider, information om processer och rutiner samt informationen på vår webbplats. Vi har börjat jobba med dessa och hoppas att ni kommer att märka det under året.

Vi hoppas också att ni vill fortsätta lämna era synpunkter så vi kan se om våra förbättringar gör nytta. Tack till er som hjälper oss att förbättra vår service!

Läs mer om Insiktsmätningen och resultatet här: Företagsklimat | SKR Länk till annan webbplats.