Artikeln publicerades 23 maj 2024

Vill du driva Hoverbergets toppstuga i sommar?

Toppstugan Hoverberget

Toppstugan Hoverberget hyrs ut för café- eller restaurangverksamhet under sommaren 2024. Skicka in din intresseanmälan om du är intresserad av att driva verksamhet där.

Toppstugan på Hoverberget hyrs ut under sommarsäsongen 2024. Hyresgästen förbinder sig att hålla öppet ett sommarcafé under högsäsongen, ca två månader, under sommaren.

Toppstugan hyrs ut i befintligt skick. Observera att stugan inte har indraget vatten. Hyresgästen ansvarar själv för att täcka behovet av vatten med dunkar eller tankar.

Lämna en skriftlig intresseanmälan

Lämna en skriftlig intresseanmälan så får du ta del av hyresvillkoren. Intresseanmälan ska innehålla:

• en översiktlig beskrivning av den verksamhet ni vill beskriva
  • vilken period ni planerar att hålla öppet
  • vilka öppetdagar och öppettider ni tänker ha
  • medgivande att stå för samtliga driftkostnader för el, vatten, avfallshantering och latrintömning.

Kommunen förbehåller sig fri prövningsrätt.

Skicka din intresseanmälan till bergs.kommun@berg.se eller till:
Bergs kommun
Tekniska enheten