Hur söker jag en lägenhet?

Lediga lägenheter publiceras på vår hemsida och du anmäler intresse via Mina sidor.

Lediga lägenheter
Mina sidor

Ställ dig i vår bostadskö

För att kunna registrera dig i vår bostadskö behöver du:

  • ha svenskt personnummer (10 siffror)
  • vara över 16 år.

Du måste uppdatera din registrering minst 1 ggr/år för att stå kvar i kön. Det gör du som inloggad under Mina sidor Länk till annan webbplats.. Om du inte uppdaterar minst en gång per år kommer din kötid att försvinna.

Lämna intresseanmälan på lediga lägenheter

När du är inloggad på Mina sidor Länk till annan webbplats. kan du lämna en intresseanmälan på lediga lägenheter. Du kan lämna en intresseanmälan på max tre lägenheter samtidigt. Lediga lägenheter ligger efter publicering ute i tio dagar.

Det är du själv som sköter bostadssökandet genom att kontinuerligt besöka vår webbsida. Men du kan också kontakta oss så hjälper vi gärna till.

Få ett erbjudande via mejl och Mina sidor

Vårt kösystem räknar ut vilken köplats du har för lägenheten. Erbjudanden skickas ut via mejl till de som har högst poäng. Du kan också se på Mina sidor om du har fått ett erbjudande.

När du får ett erbjudanden kan du boka in en visning av lägenheten och behöver sedan lämna svar innan ett sista svarsdatum. När du tackat ja till ett erbjudande kommer du att inkomstprövas.

Visning av lägenhet

Du har möjlighet att titta på lägenheten innan du bestämmer dig för om du vill tacka ja till erbjudandet. Mer information om hur du bokar in en visning får du i samband med att erbjudandet skickas ut.