Jobba hos oss

 • Arbeta som timvikarie

  Vill du ha ett flexibelt arbete där du verkligen gör skillnad för våra medborgare? Vi söker ofta fler timvikarier till våra verksamheter inom framför allt äldreomsorg, LSS, samt skola och förskola.

 • Bli deltidsbrandman

  Som deltidsbrandman eller räddningstjänstpersonal i beredskap fyller du en viktig samhällsfunktion och hjälper till vid bränder, trafikolyckor, vattenlivräddning, djurlivräddning, hjärtstopp och andra sjukvårdsfall.

 • Frivilliga uppdrag

  Vill du ta dig an ett uppdrag som god man, kontaktperson, kontaktperson eller särskilt förordnad vårdnadshavare? Läs mer om våra frivilliga uppdrag.

 • Förmåner

  Det är viktigt för oss att du känner trygghet i din anställning och har balans mellan jobb och fritid. Vi vill att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt, utifrån ditt viktiga uppdrag. Vi satsar på bra arbetsvillkor och fina förmåner.

 • Jobba långsäsong hos oss!

  Arbeta som vikarie inom förskola, vård och omsorg hos oss med start redan nu! Upplev den snöiga julen och vintern, den femte årstiden, den intensiva våren, sommarens mäktiga fjäll och fiskevatten. Stanna kvar under den kanske vackraste fjällårstiden av alla - hösten. Vi längtar efter dig, kom så fort du kan!

 • Lediga jobb

  Välkommen till oss i Berg, en framåt kommun som rekommenderas av alla! Vi är ca 1 500 anställda som tillsammans verkar för att ge så bra stöd och service som möjligt till våra medborgare.

 • Sugen på sommarjobb!

  Arbeta som vikarie inom förskola, vård och omsorg hos oss i sommar! Våra sommarvikarier uppskattar att de känner sig som en i gänget och har sin egen chef. På fritiden finns det en hel fjällvärld att upptäcka, med grottor, vattenfall, vandringar och cykelturer. Kom till oss i sommar, och lev livet så som det borde levas!