Arbeta som timvikarie

Vill du ha ett flexibelt arbete där du verkligen gör skillnad för våra medborgare? Vi söker ofta fler timvikarier till våra verksamheter inom framför allt äldreomsorg, LSS, samt skola och förskola.

Som timvikarie i någon av våra verksamheter får du ett ansvarsfullt uppdrag med möjlighet att själv påverka hur mycket du vill arbeta. Du har också möjlighet att prova flera olika arbetsplatser, vilket innebär att du kan komma att möta många olika människor och miljöer.

Hur fungerar det att vara timvikare?

Att arbeta som timvikarie kan se lite olika ut beroende på vilket område du är intresserad av inom. Antingen blir du anställd direkt i den verksamhet du söker till, eller via en central funktion som ansvarar för alla vikarier inom ett område. Behov uppstår ofta med kort varsel, till exempel när ordinarie personal är sjuk eller vårdar sjukt barn.

Vi arbetar med ett elektroniskt vikarieanskaffningssystem, Time Pool, vilket innebär att du måste ha tillgång till internet för att vi ska kunna erbjuda dig arbete. I Time Pool ansvarar du själv för att aktivt lägga in de tider som du vill och kan arbeta, och för att besvara de förfrågningar om arbete du får från din arbetsplats. Som timvikarie är du timavlönad och får betalt för de timmar du arbetar, till skillnad från att vara månadsanställd. Vårt önskemål är att du ska kunna arbeta minst 3 dagar i veckan.

Vill du arbeta som timvikarie?

Är du intresserad av att arbeta som timvikarie, eller vill veta mer om vad det innebär? Kolla gärna vilka lediga jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som finns, eller kontakta oss via uppgifterna längst ned på den här sidan.