Förmåner

Det är viktigt för oss att du känner trygghet i din anställning och har balans mellan jobb och fritid. Vi vill att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt, utifrån ditt viktiga uppdrag. Vi satsar på bra arbetsvillkor och fina förmåner.

I ditt arbete gör du skillnad för andra och bidrar till något större än enbart dig själv. Det handlar till exempel om att ta hand om eller utbilda barn och elever, ge vård och omsorg till äldre personer, samt stöd och service till personer med vissa funktionsvariationer.

Vilka förmåner kan vi erbjuda dig?

Vi satsar på bra arbetsvillkor och fina förmåner för alla våra medarbetare. Som anställd hos oss erbjuder vi bland annat:

Förmånsportal

I förmånsportalen finns bland annat rabatter hos olika företag, inklusive erbjudanden hos lokala företag i Berg. Portalen är tillgänglig för alla tillsvidareanställda samt visstidsanställda som är anställd minst fyra månader.

Friskvårdsbidrag och friskvårdstimme

Vi vill att våra medarbetare ska må bra. Alla tillsvidareanställda har därmed rätt till ett årligt friskvårdsbidrag på 1200 kr. Friskvårdsbidraget kan dessutom kombineras med de erbjudanden och rabatter som finns i vår förmånsportal.

Alla våra medarbetare har dessutom rätt att bedriva friskvård en timme varje vecka, om arbetet så tillåter.

Trygghet & försäkringar

Som medarbetare hos oss omfattas du, utöver ditt lagstadgade skydd, av kollektivavtalade försäkringar vid sjukdom, arbetsskada och dödsfall.

Generösa semestervillkor

Vi erbjuder generösa semestervillkor för dig som medarbetare hos oss. För dig som är anställd i minst tre månader under vissa delar av året har du 25 betalda semesterdagar, fram till dess att du fyller 39 år. Vid fyllda 40 år har du 31 semesterdagar och vid fyllda 50 år har du 32 semesterdagar.

Flexibel arbetstid och distansarbete

Vi vill underlätta ett flexibelt arbetsliv och ser möjligheter i arbete på distans. Därför erbjuder vi flexibel arbetstid samt möjlighet till distansarbete på de arbetsplatser där verksamhetens behov tillåter det.

Pension och pensionsrådgivning

För alla som arbetar i Berg görs generösa avsättningar till pension, i syfte att skapa både trygga och långsiktigt hållbara pensioner.

Medarbetare i kommunen har dessutom tillgång till en kostnadsfri och oberoende pensionstjänst, Lifeplan. Tjänsten kan hjälpa dig planera inför din pension. Som tillsvidareanställd kan du dessutom ha möjlighet att löneväxla till din pension.

Har du språk- eller kulturkompetens i sydsamiska?

Berg är en stolt samisk förvaltningskommun. Detta innebär bland annat att du som medborgare har rätt till förskoleverksamhet och äldreomsorg helt eller till väsentlig del på samiska. Du har också möjlighet att använda samiska i din kontakt med kommunen.

Har du sydsamisk språk- eller kulturkompetens, och är intresserad av arbete hos oss, vill vi därför gärna komma i kontakt med dig.

Kontakta HR-funktionen

Skriv gärna till oss i fall du har frågor eller funderingar om Bergs kommun som arbetsgivare, inklusive våra förmåner, eller om du har språk- och kulturkompetens i sydsamiska. Observera att vi inte kan ta emot spontanansökningar.

Dina kontaktuppgifter
Dina kontaktuppgifter