Förmåner

Som medarbetare hos oss kan vi erbjuda dig ett meningsfullt arbete där du gör skillnad i andra människors liv och vardag. Tillsammans verkar vi för att på olika sätt ge så bra stöd och service som möjligt till våra medborgare.

I ditt arbete gör du skillnad för andra och bidrar till något större än enbart dig själv. Det handlar till exempel om att ta hand om eller utbilda barn och elever, ge vård och omsorg till äldre personer, samt stöd och service till personer med vissa funktionsvariationer.

Vad kan vi erbjuda dig som söker arbete på Bergs kommun?

Det är viktigt för oss att du känner trygghet i din anställning och har balans mellan jobb och fritid. Vi vill att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt, utifrån ditt viktiga uppdrag.

Vilka förmåner kan vi erbjuda dig?

Vi satsar på bra arbetsvillkor och fina förmåner för alla våra medarbetare. Som anställd hos oss erbjuder vi bland annat:

Förmånsportal

I förmånsportalen finns bland annat rabatter hos olika företag, inklusive erbjudanden hos lokala företag i Berg. Portalen är tillgänglig för alla tillsvidareanställda samt visstidsanställda som är anställd minst fyra månader.

Friskvårdsbidrag och friskvårdstimme

Vi vill att våra medarbetare ska må bra. Alla tillsvidareanställda har därmed rätt till ett årligt friskvårdsbidrag på 1200 kr. Friskvårdsbidraget kan dessutom kombineras med de erbjudanden och rabatter som finns i vår förmånsportal.

Alla våra medarbetare har dessutom rätt att bedriva friskvård en timme varje vecka om arbetet så tillåter.

Trygghet & försäkringar

Som medarbetare hos oss omfattas du, utöver ditt lagstadgade skydd, av kollektivavtalade försäkringar vid sjukdom, arbetsskada och dödsfall.

Generösa semestervillkor

Vi erbjuder generösa semestervillkor för dig som medarbetare hos oss. För dig som är anställd i minst tre månader under vissa delar av året har du 25 betalda semesterdagar, fram till dess att du fyller 39 år. Vid fyllda 40 år har du 31 semesterdagar och vid fyllda 50 år har du 32 semesterdagar.

Flexibel arbetstid och distansarbete

Vi vill underlätta för ett flexibelt arbetsliv och ser möjligheter i arbete på distans. Därför erbjuder vi flexibel arbetstid samt möjlighet till distansarbete på de arbetsplatser där verksamhetens behov tillåter det.

Pension och pensionsrådgivning

För alla som arbetar i Berg görs generösa avsättningar till pension, i syfte att skapa både trygga och långsiktigt hållbara pensioner.

Medarbetare i kommunen har dessutom tillgång till en kostnadsfri och oberoende pensionstjänst, Lifeplan. Tjänsten kan hjälpa dig planera inför din pension. Som tillsvidareanställd kan du dessutom ha möjlighet att löneväxla till din pension.