Sugen på sommarjobb!

Tre glada personer står och pratar med varandra. De har arbetskläder med Bergs kommuns logga på.

Arbeta som vikarie inom förskola, vård och omsorg hos oss i sommar! Våra sommarvikarier uppskattar att de känner sig som en i gänget och har sin egen chef. På fritiden finns det en hel fjällvärld att upptäcka, med grottor, vattenfall, vandringar och cykelturer. Kom till oss i sommar, och lev livet så som det borde levas!

Välkommen hem till Bergs kommun

Välkommen till oss i Berg, en framåt kommun som rekommenderas av alla! Vi är ca 1 200 anställda som tillsammans verkar för att ge så bra stöd och service som möjligt till våra medborgare.

Sommarjobb med egen chef

Våra sommarvikarier inom vård och omsorg har sin alldeles egna chef, och vi ser i våra undersökningar att det är väldigt uppskattat. Bra bemötande, bra handledare som instruerar och förklarar, att alla frågor var välkomna och att känna sig som en i gänget är andra saker som våra vikarier uppmärksammar i sina svar.

Några av våra förmåner

Vi erbjuder dig flera förmåner både som tillsvidareanställd och långsäsongare, samtidigt som du alltid har alla fjäll och sjöar precis runt knuten när du är ledig. Det är en gratis förmån som vi vill att flera ska få uppleva.

Kontakta HR i Bergs kommun via formuläret längst ner på sidan om förmåner för att veta mer om vilka förmåner som är kopplade till just din kommande anställning.

Lediga jobb

Leta reda på ditt Lediga jobb i Bergs kommun och skicka in din ansökan till ditt långsäsongsjobb redan idag!

Hittar du inte det du vill jobba med? Kontakta HR i Bergs kommun via formuläret längst ner på sidan om förmåner och berätta vad du vill arbeta med hos oss!

 

Bergsliv - såsom livet borde levas jämt

Välkommen hem till oss

En person sitter med en kaffekopp i handen på en vit veranda vid ett gult hus. I bakgrunden syns en vuxen och ett barn som leker. Runt huset finns grönt gräs med gula sommarblommor.

En kopp kaffe får guldkant när goda vänner delar på en kanna. Receptet för vänskap börjar med ett möte, kanske kryddat med ett gemensamt intresse? Eller är det olikheten som gör att du dras till din motpol?

Välkommen hem till oss! Länk till annan webbplats.

Vilken by är rätt för dig?

Tre unga och glada tjejer står tätt tillsammans och äter godisremmar. I bakgrunden syns ballonger.

Här bor du med natursköna vidder och goda grannar runt husknuten. Det är ett livsval som gynnar hälsan långt mer än att sitta i bilkö med andan i halsen, det säger både forskning och vi som redan bor här.

Vilken by är rätt för dig? Länk till annan webbplats.

Livskvalitet med friluftsliv

En person går uppför en stig i granskogen på Hoverberget. Hon har ryggsäck på sig.D

Vi tycker alltid att heimester är en god idé. Särskilt när man som oss är omgiven av en storslagen natur och massa spännande sevärdheter. Låt fantasin ta med dig på en upptäcktsfärd och förälska dig i vårt vackra Bergsliv. Här är nära till allt.

Livskvalitet på fritiden Länk till annan webbplats.

Vilket Bergsliv passar dig?

Barn på kälke

Hur nära fjällen tycker du det är lagom att bo? Vad är din relation till grannar, och vad gör du egentligen när du kommer i närheten av en renflock? Här får du reda på vilket Bergsliv som passar dig! Gör vårt quiz och ta redan på vilka guldkorn som passar din livsstil!

Vilket Bergsliv passar dig? Länk till annan webbplats.