Lediga jobb i Bergs kommun

Förskollärare och barn på förskola

Välkommen till oss i Berg, en framåt kommun som rekommenderas av alla! Vi är ca 1 200 anställda som tillsammans verkar för att ge så bra stöd och service som möjligt till våra medborgare. Läs gärna mer om vårt arbete, eller bli vår nästa kollega genom att ansöka någon av våra lediga tjänster.

Lediga jobb

Se våra lediga jobb och skicka in din jobbansökan digitalt här

Har du skyddade personuppgifter ska du alltid kontakta vår HR-konsult via växel 0687-161 00. Då får du hjälp med hur du söker arbete på ett säkert sätt.

 • Socialsekreterare med inriktning barn och unga


  Vill du bli en del av laget Bergs kommun? Avdelning Socialtjänst innefattar två enheter: myndighetsutövning samt och verkställighet. Vi letar nu efter dig som är socialsekreterare inom myndighetsutövning och är intresserad av ett vikariat hos oss inom området barn- och unga.
  Läs mer
 • Skidtränare alpin - lärare specialidrott


  Vi fortsätter vår satsning framåt och söker nu dig som vill arbeta som tränare vid vår alpina NIU-utbildning. Om du är duktig på att samarbeta, flexibel samt har relevant erfarenhet av ledarskap och av tävlingsverksamhet inom alpin skidåkning, så kan du vara vår nästa kollega!
  Läs mer
 • GIS-ingenjör


  Vi söker nu en vikarierande GIS-ingenjör till vår verksamhet i Berg och Härjedalens kommuner. Vi letar efter dig som vill arbeta med serviceinriktad och förtroendeingivande myndighetsutövning, samt vara med på vår resa mot att bli Sveriges bästa miljö- och byggavdelning!
  Läs mer
 • Vårdbiträde till Hemvård norr


  Vill du göra skillnad på riktigt? Trivs du att jobba tillsammans med människor, där du utmanar och utvecklar andra individer lika mycket som dig själv? Då kan det vara dig vi letar efter som vikarie till vår härliga personalgrupp i hemvård norr!
  Läs mer
 • Lärare 


  Berg - en erkänt bra utbildningskommun! Inom förskola och skola i Bergs kommun arbetar välutbildad och engagerad personal för att ge kommunens barn och ungdomar de bästa förutsättningarna till ett livslångt lärande. Vi söker nu drivna kollegor till oss på Svenstavik skola! 
  Läs mer
 • Förskollärare, Svenstaviks förskolor


  Berg - en erkänt bra utbildningskommun! Inom förskolan på Bergs kommun arbetar välutbildad och
  engagerad personal för att ge kommunens barn och ungdomar de bästa
  förutsättningarna till ett livslångt lärande. Våra barn ska ha roligt, känna
  trygghet och kunna utvecklas efter sina egna förutsättningar. 

  Läs mer
 • Undersköterska till Dalsätra


  Är du en noggrann, kommunikativ och utvecklingsinriktad undersköterska? Då kan du vara den vi letar efter till vårt äldreboende Dalsätra! 
  Läs mer
 • Förskollärare Samisk språkresurs 


  Berg - en erkänt bra utbildningskommun! Inom förskolan i Bergs kommun, vilket erbjuds på sju orter, arbetar välutbildad och engagerad personal för att ge kommunens barn så bra förutsättningar som möjligt till ett livslångt lärande. Våra barn ska ha roligt, känna trygghet och kunna utvecklas efter sina egna förutsättningar. Vi söker nu en sydsamisktalande förskollärare eller samisktalande med annan pedagogisk erfarenhet.
  Läs mer
 • Kökschef


  Drivs du av att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö? Nu söker vi en engagerad och kvalitetsmedveten kökschef med goda ledaregenskaper. Har du ett brinnande intresse för att skapa ett storkök med stort fokus på kvalitet? Har du erfarenhet av arbetsledning och är en inspirerande ledare? Då kan det vara just dig vi söker!
  Läs mer
 • Arbetsterapeut till kommunrehab


  Vi söker nu en legitimerad arbetsterapeut till vårt team på kommunrehab. Vi söker dig som drivs av ett varierat arbete, är utvecklings- samt lösningsfokuserad och vill vara med och arbeta för att varje individ ska ges möjlighet till ett så aktivt, självständigt och delaktigt liv som möjligt.
  Läs mer
 • Skolpsykolog


  Drivs du av att se andra utvecklas och vill göra skillnad för barn och ungdomar? Hos oss finns möjligheten! Vi söker nu en engagerad legitimerad psykolog till vår elevhälsa, som blir en central funktion och en viktig länk mellan funktioner som arbetar för att stärka våra elever. Här ges du goda möjligheter till att forma och vidareutveckla verksamhetsområden. Varmt välkommen med din ansökan!
  Läs mer
 • Miljö- och hälsoskyddsinspektör


  Vill du vara med och göra skillnad i vacker fjällmiljö?  Vi söker nu en miljö- och hälsoskyddsinspektör till vår gemensamma miljö- och byggavdelning för Berg och Härjedalens kommuner. Vi letar efter dig som vill arbeta med serviceinriktad och förtroendeingivande myndighetsutövning, samt vara med på vår resa mot att bli Sveriges bästa miljö- och byggavdelning! 
  Läs mer
 • Rektor Hackås och Ljungdalens skolor


  Vi söker nu dig som vill arbeta som rektor på Hackås och Ljungdalens skolor och letar efter ett kollegialt, varierande och utmanande uppdrag med fokus på ansvar, utveckling och kvalitet. Hos oss ges du möjlighet att, tillsammans med vårt ledningsteam, verka för Bergs kommuns fortsatta utveckling av vår pedagogiska verksamhet.
  Läs mer
 • Semestervikarier inom äldreomsorg


  Vi söker semestervikarier till äldreomsorgen i Bergs kommun. Om du gillar ett ansvarsfullt, utvecklande och intressant arbete, där du både kan arbeta självständigt och i grupp kan du vara den person vi söker. Vi erbjuder sommarbonus för dig som arbetar minst 75% under minst 8 veckor. 
  Läs mer
 • Semestervikarier administratörer inom äldreomsorg


  Vi söker administratörer under semesterperioden 2024. Är du en kommunikativ person som trivs med ett problemlösande och omväxlande arbete? Då kan du vara den vi letar efter! Varmt välkommen med din ansökan redan idag. 
  Läs mer
 • Semestervikarier stödassistent och personlig assistent


  Bergs kommun söker stödassistenter och personliga assistenter till semesterperioden 2024. Vi ger stöd och service enligt LSS till personer i varierande åldrar och med varierande behov. Varmt välkommen med din ansökan till oss!
  Läs mer
 • Grundskollärare F-3 eller Fritidshemslärare till Hackås skola


  Vi på Hackås skola söker en driven och lösningsorienterad grundskollärare alternativt lärare i fritidshem. Inom förskola och skola i Bergs kommun arbetar välutbildad och engagerad personal för att ge kommunens barn och ungdomar de bästa förutsättningarna till ett livslångt lärande. 
  Läs mer
 • Intresseanmälan för timvikariat till Bergs kommuns förskolor och skolor


  Vi söker nu positiva och ansvarsfulla medarbetare som vill arbeta som timvikarie i vårt framåtdrivande team inom Bergs kommuns förskolor och skolor.Alla barn skall känna sig välkomna, trygga och betydelsefulla hos oss!
  Läs mer

Har du språk- eller kulturkompetens i sydsamiska?

Berg är en stolt samisk förvaltningskommun. Detta innebär bland annat att du som medborgare har rätt till förskoleverksamhet och äldreomsorg helt eller till väsentlig del på samiska. Du har också möjlighet att använda samiska i din kontakt med kommunen.

Har du sydsamisk språk- eller kulturkompetens, och är intresserad av arbete hos oss, vill vi därför gärna komma i kontakt med dig. Hör av dig genom formuläret längst ned på den här sidan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.