Lediga jobb i Bergs kommun

Förskollärare och barn på förskola

Välkommen till oss i Berg, en framåt kommun som rekommenderas av alla! Vi är ca 1 200 anställda som tillsammans verkar för att ge så bra stöd och service som möjligt till våra medborgare. Läs gärna mer om vårt arbete, eller bli vår nästa kollega genom att ansöka någon av våra lediga tjänster.

Lediga jobb

Se våra lediga jobb och skicka in din jobbansökan digitalt här

Har du skyddade personuppgifter ska du alltid kontakta vår HR-konsult via växel 0687-161 00. Då får du hjälp med hur du söker arbete på ett säkert sätt.

 • Musiklärare


  Vill du vara med på resan om att uppfylla vår vision "Berg - en erkänt bra utbildningskommun"? Vi söker nu en kommunikativ, flexibel och kreativ lärare i musik till Myrvikens skola. Är du legitimerad flerämneslärare kan vi dessutom ha andra ämneskombinationer som går att förena med musikundervisningen!
  Läs mer
 • Badvärd


  Vill du vara med på resan om att uppfylla vår vision "Berg - en erkänt bra utbildningskommun"? Nu finns möjligheten -  vi på Myrvikens skola söker nu en serviceinriktad badvärd, med ansvar för vår simundervisning och allmänna kvällsbad på Myrvikens simhall!
  Läs mer
 • Etableringssamordnare med inriktning lokaler


  Vi på Tillväxtavdelningen söker nu en medarbetare med ansvar för att möjliggöra etablering av verksamheter i lokaler i Svenstavik. Är du en driftig, kommunikativ och resultatinriktad person som vill bidra till att utveckla och stärka näringslivet i Bergs kommun? Då kan du vara den vi letar efter för tjänsten som etableringssamordnare med inriktning lokaler!
  Läs mer
 • Undersköterska Hemtjänst Åsarna


  Är du vår nästa undersköterska inom hemtjänst Åsarna? Som medarbetare hos oss arbetar du med kvalificerad omvårdnad, socialt stöd och är gör verklig skillnad för människor i behov av assistans för att klara sin vardag. Varmt välkommen att bli en del av vårt drivna arbetslag!
  Läs mer
 • Tre lärare till Myrvikens skola


  Vill du vara med på resan om att uppfylla vår vision "Berg - en erkänt bra utbildningskommun"? Nu finns möjligheten -  vi på Myrvikens skola söker tre nya kollegor inför höstterminen!
  Läs mer
 • Poolanställda undersköterskor till Åsarna, Rätan och Storsjö


  Vill du vara med och forma framtidens äldreomsorg i Berg, genom att bli en del av vår nystartade pool? Är du dessutom en erfaren, flexibel och utvecklingsinriktad person, som gillar att arbeta lösningsorienterat och stärkande? Då kan du vara den vi letar efter som undersköterska till vår lokala pool i Åsarna, Rätan och Storsjö!
  Läs mer
 • Undersköterska Östgärde


  Söker du ett roligt, ansvarsfullt och utvecklande arbete? Är du redo för en vardag där du verkligen gör skillnad i andra människors vardag? Då kan du vara den vi söker till äldreomsorgen på Östgärde i Bergs kommun!
  Läs mer
 • Miljöchef


  Vi har mycket på gång i Berg och Härjedalen inom bygg- och miljöområdet. Vi söker nu en miljöchef som tillsammans med oss vill vara med och verka för en god bebyggd miljö, säker mat och miljö, ren luft, mark och vatten, samt bidra i arbetet att bli Sveriges bästa miljö- och byggnadsavdelning!
  Läs mer
 • Skolkurator


  Söker du ett arbete där din kompetens verkligen gör skillnad, och du ges goda möjligheter att vidareutveckla din verksamhet? Vi letar nu en skolkurator till vår elevhälsa, i syfte att stärka våra elevers hälsa och möjlighet att utveckla sina kunskaper!
  Läs mer
 • Två lärare till Åsarna skola


  Vi på Åsarna skola söker nu två nya medarbetare, som lärare i förskoleklass/fritidshem och till elever med behov av särskilt stöd. Är du intresserad av arbete på en mindre byskola, samt ser dig själv som en flexibel, lösningsorienterad och pedagogisk person? Då kan vi vara vår nästa kollega!
  Läs mer
 • Lärare förskoleklass/fritidshem och elevassistent till Rätan skola


  Är du intresserad av arbete på en mindre byskola, samt ser dig själv som en flexibel, kommunikativ och pedagogisk person? Nu söker vi på Rätan skola två nya medarbetare, för dig som är lärare och behörig för undervisning i lågstadiet/förskoleklass/fritidshem, samt en elevassistent!
  Läs mer
 • Fyra medarbetare till Klövsjö skola


  Vi på Klövsjö skola söker nu fyra nya medarbetare: lärare i åk F-3, lärare till mellanstadiet, lärare i förskoleklass/fritidshem, samt vikarierande elevresurs. Är du intresserad av arbete på en mindre byskola, samt ser dig själv som en flexibel, lösningsorienterad och pedagogisk person? Då kan vi vara vår nästa kollega!
  Läs mer
 • Behandlare med barn- och familjeinriktning


  I avdelningen Socialtjänst finns Familjens hus, som har ett uppdrag att arbeta med förebyggande insatser, uppsökande arbete och verkställande av beslut från Socialtjänstens myndighetsutövning. Här samordnas olika resurser för öppenvård för att möta behov av hjälp och stöd som kan uppstå för barn, ungdomar och vuxna i olika livssituationer. Vi söker nu en behandlare med barn- och familjeinriktning, som främst ska fokusera på förebyggande arbete gentemot barn i åldrarna 0-7 år, inklusive deras familjer.
  Läs mer
 • HR-konsult med inriktning rekrytering


  Vill du vara med och driva samt vidareutveckla frågor inom rekrytering? Vi söker nu en självständig, effektiv och kommunikativ HR-konsult som vill hjälpa oss på resan mot att bli en ännu mer attraktiv arbetsgivare!
  Läs mer
 • Ledsagare


  Läs mer
 • Sjuksköterska till Bergsgården korttidsboende och Myltblomman 


  Vi söker nu en sjuksköterska till vårt särskilda boende Myltblomman samt korttidsboendet Bergsgården i Svenstavik. Arbetet präglas av ett nära samarbete mellan undersköterskor, vårdbiträden, sjukgymnast, arbetsterapeut, lokalvårdare, administratör, enhetschef och dig som sjuksköterska.
  Läs mer
 • Biståndshandläggare


  Vill du bli en del av laget Bergs kommun? Avdelning Socialtjänst innefattar två enheter: myndighetsutövning och verkställighet. Nu söker vi efter en ny medarbetare som vill arbeta inom myndighetsutövning och är intresserad av arbete som biståndshandläggare. Vi välkomnar även dig som är intresserad av arbete under sommaren, i stället
  vikariatets hela period! 

  Läs mer
 • Förskollärare och barnskötare till Bergs kommuns förskolor


  Berg - en erkänt bra utbildningskommun! Inom förskolan på Bergs kommun arbetar välutbildad och engagerad personal för att ge kommunens barn och ungdomar de bästa förutsättningarna till ett livslångt lärande. Våra barn ska ha roligt, känna trygghet och kunna utvecklas efter sina egna förutsättningar. Vi söker nu flera nya förskollärare och barnskötare till våra förskolor. Välkommen till livet såsom det borde levas - äkta och nära till vidder, storslagna fjäll,
  storskogar, friskt vatten och ren luft. Välkommen till oss i Bergs kommun!

  Läs mer
 • Semestervikarier inom äldreomsorg


  Söker du ett roligt, ansvarsfullt och utvecklande arbete? Är du redo för en vardag där du verkligen gör skillnad i andra människors vardag? Då kan du vara den vi söker som semestervikarie till äldreomsorgen på Bergs kommun! Vi erbjuder dig dessutom gratis fiskekort, friluftslån samt närhet till en mängd olika aktiviteter och upplevelser. När du arbetat minst åtta veckor under sommarperioden får du dessutom extra 10 000 kr!
  Läs mer

Har du språk- eller kulturkompetens i sydsamiska?

Berg är en stolt samisk förvaltningskommun. Detta innebär bland annat att du som medborgare har rätt till förskoleverksamhet och äldreomsorg helt eller till väsentlig del på samiska. Du har också möjlighet att använda samiska i din kontakt med kommunen.

Har du sydsamisk språk- eller kulturkompetens, och är intresserad av arbete hos oss, vill vi därför gärna komma i kontakt med dig. Hör av dig genom formuläret längst ned på den här sidan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.