Lediga jobb

Förskollärare och barn på förskola

Välkommen till oss i Berg, en framåt kommun som rekommenderas av alla! Vi är ca 1 200 anställda som tillsammans verkar för att ge så bra stöd och service som möjligt till våra medborgare. Läs gärna mer om vårt arbete, eller bli vår nästa kollega genom att ansöka någon av våra lediga tjänster.

Lediga jobb hos oss i Bergs kommun

Se våra lediga jobb och skicka in din jobbansökan digitalt via vårt rekryteringssystem. Länk till annan webbplats.

Om du har skyddade personuppgifter ska du inte skicka din ansökan via rekryteringssystemet. Kontakta i stället HR-konsult via växel 0687-161 00, så får du hjälp med hur du söker arbete på ett säkert sätt.

 • Studiecoach


  Har du behov av tydliga instruktioner för att genomföra ditt jobb? Då behöver du nog inte läsa vidare i den här annonsen. Gillar du däremot att ha många bollar i luften och att få vara med och forma de bästa förutsättningarna utifrån varje elev samt arbeta stöttande och verksamhetsutvecklande? Då är du kanske rätt medarbetare hos oss! 
  Läs mer
 • Timvikarier inom förskola


  Berg - en erkänt bra utbildningskommun! Inom förskolan i Bergs kommun, vilket erbjuds på sju orter, arbetar välutbildad och engagerad personal för att ge kommunens barn och ungdomar de bästa förutsättningarna till ett livslångt lärande. Våra barn ska ha roligt, känna trygghet och kunna utvecklas efter sina egna förutsättningar.
  Läs mer
 • Förskollärare, Barnskötare och Resurspedagog


  Berg - en erkänt bra utbildningskommun! Inom förskolan på Bergs kommun arbetar välutbildad och
  engagerad personal för att ge kommunens barn och ungdomar de bästa
  förutsättningarna till ett livslångt lärande. Våra barn ska ha roligt, känna
  trygghet och kunna utvecklas efter sina egna förutsättningar. Vi söker nu förskollärare, barnskötare samt resurspedagog till Svenstaviks förskolor.

  Läs mer
 • Speciallärare/Specialpedagog


  Vill du vara med på resan om att uppfylla vår vision "Berg - en erkänt bra utbildningskommun"? Vi söker nu efter dig som är speciallärare eller specialpedagog och vill vara med att forma Bergs kommuns framtida skola tillsammans med oss på Svenstavik skola.
  Läs mer
 • Leg. Arbetsterapeut


  Vi på Kommunrehab söker nu två drivna arbetsterapeuter till vårt team. Vi letar efter dig som är utvecklingsbenägen och vill vara med och arbeta för att varje individ skall ha ett så aktivt, självständigt och delaktigt liv som möjligt.
  Läs mer
 • Kontaktpersoner sökes


  Läs mer
 • Semestervikarier inom äldreomsorg


  Söker du ett roligt, ansvarsfullt och utvecklande arbete? Är du redo för en vardag där du verkligen gör skillnad i andra människors vardag? Då kan du vara den vi söker som semestervikarie till äldreomsorgen på Bergs kommun! Vi erbjuder dig dessutom gratis fiskekort, friluftslån samt närhet till en mängd olika aktiviteter och upplevelser.
  Läs mer
 • Timvikarier till kök och lokalvård


  Är du en noggrann och strukturerad som person och vill bidra till att Bergs kommun har fina, rena lokaler samt god, vällagad mat? Då kan du vara den vi nu söker som timvikarie till vår lokalvård och köksverksamhet!
  Läs mer

Har du språk- eller kulturkompetens i sydsamiska?

Berg är en stolt samisk förvaltningskommun. Detta innebär bland annat att du som medborgare har rätt till förskoleverksamhet och äldreomsorg helt eller till väsentlig del på samiska. Du har också möjlighet att använda samiska i din kontakt med kommunen.

Har du sydsamisk språk- eller kulturkompetens, och är intresserad av arbete hos oss, vill vi därför gärna komma i kontakt med dig. Hör av dig genom kontaktuppgifterna längst ned på den här sidan.

Kontakta HR-funktionen

Observera att vi inte kan ta emot spontanansökningar, men svarar mer än gärna på frågor om Bergs kommun som arbetsgivare, lediga tjänster eller liknande.

Dina kontaktuppgifter
Dina kontaktuppgifter