Lediga jobb i Bergs kommun

Förskollärare och barn på förskola

Välkommen till oss i Berg, en framåt kommun som rekommenderas av alla! Vi är ca 1 200 anställda som tillsammans verkar för att ge så bra stöd och service som möjligt till våra medborgare. Läs gärna mer om vårt arbete, eller bli vår nästa kollega genom att ansöka någon av våra lediga tjänster.

Lediga jobb

Se våra lediga jobb och skicka in din jobbansökan digitalt här

Har du skyddade personuppgifter ska du alltid kontakta vår HR-konsult via växel 0687-161 00. Då får du hjälp med hur du söker arbete på ett säkert sätt.

 • Intresseanmälan för timvikariat till Bergs kommuns förskolor och skolor


  Vi söker nu positiva och ansvarsfulla medarbetare som vill arbeta som timvikarie i vårt framåtdrivande team inom Bergs kommuns förskolor och skolor.Alla barn skall känna sig välkomna, trygga och betydelsefulla hos oss!
  Läs mer
 • Förskollärare samt resurs till Lägdans förskola, Myrviken


  Berg - en erkänt bra utbildningskommun! Inom förskolan på Bergs kommun arbetar välutbildad och engagerad personal för att ge kommunens barn och ungdomar de bästa förutsättningarna till ett livslångt lärande. Våra barn ska ha roligt, känna trygghet och kunna utvecklas efter sina egna förutsättningar. Vi söker nu förskollärare och samt resursperson till Lägdans förskola i Myrviken.
  Läs mer
 • Enhetschef till hälso- och sjukvårdsenhet


  I Bergs kommun söker vi nu en ny kollega som vill vara en del av vård och omsorgs härliga chefsgäng. Om du gillar förändring och utveckling kommer du trivas tillsammans med oss. Hela Bergs kommun arbetar tillitsbaserat och en helt ny, gemensam målstruktur som omfattar kommunens samtliga verksamheter är på gång. Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Varmt välkommen med din ansökan!
  Läs mer
 • Speciallärare/Specialpedagog


  Vill du vara med på resan om att uppfylla vår vision "Berg - en erkänt bra utbildningskommun"? Vi söker nu efter dig som är speciallärare eller specialpedagog och vill vara med att forma framtidens skola tillsammans med oss på Åsarna, Rätan och Klövsjö skolor!
  Läs mer
 • Byggprojektledare


  Den 1 januari 2020 övergick det kommunal bolaget Bergs Hyreshus till en kommunal fastighetsavdelning inom kommunorganisationen; Bergfast. Den nya avdelningen inrymmer förutom bostads- och lokaluthyrningen även kommunens lokalvårdsenhet. Vi söker nu en driven och utvecklingsinriktad byggprojektledare, som vill vara med på vår resa stärka och vidareutveckla Bergs fastighetsbestånd!
  Läs mer

Har du språk- eller kulturkompetens i sydsamiska?

Berg är en stolt samisk förvaltningskommun. Detta innebär bland annat att du som medborgare har rätt till förskoleverksamhet och äldreomsorg helt eller till väsentlig del på samiska. Du har också möjlighet att använda samiska i din kontakt med kommunen.

Har du sydsamisk språk- eller kulturkompetens, och är intresserad av arbete hos oss, vill vi därför gärna komma i kontakt med dig. Hör av dig genom formuläret längst ned på den här sidan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.