Lediga småhustomter och tomtkö

 • Lediga tomter i Gräftåvallen

  Där vägen tar slut vid foten av Oviksfjällen ligger Gräftåvallen. En liten och familjär turistort endast en timme från Östersund. Här har du fina skidspår och vandringsleder inom området och fjället är bara tio minuter bort.

 • Lediga tomter i Hackås

  Mitt emellan sjöarna Storsjön och Näkten med kort pendlingsavstånd till Östersund ligger Hackås. Det är en tusenårig kulturbygd med milsvid utsikt över sjö och fjäll. Är detta din nya bostadsort?

 • Lediga tomter i Klövsjö

  Omgivet av ett böljande jordbrukslandskap och med fjällen som fond beskrivs Klövsjö som Sveriges vackraste by. Den lilla fjällbyn är ett välkänt besöksmål både sommar och vinter, och många är besökarna som fallit för byns charm och valt att bosätta sig där på heltid.

 • Lediga tomter i Oviken

  Mitt emellan stad, sjö och fjäll hittar du Oviken. Bygden består av hela 50 byar, alla med sin egen charm. Vilken by som passar dig och din familj bäst vet du först när du besöker den.

 • Lediga tomter i Rätan

  Runt omkring Rätanssjön ligger bebyggelsen utströsslad med närhet till skog och sjöar. Varför inte låta Rätan bli en plats för dig och din familj att växa på?

 • Lediga tomter i Storsjö-Ljungdalen

  Vill du bo i direkt närhet till orörd fjällvärld? Då är Ljungdalen och Storsjö två platser för dig. I den västligaste delen av kommunen, i landskapet Härjedalen, ligger de båda byarna. Här är fjället alltid nära och du hittar några av länets högsta fjälltoppar i det här området.

 • Lediga tomter i Svenstavik

  Vill du ha allt nära? Centralorten Svenstavik ligger vid riksväg E45 som löper genom hela östra delen av kommunen. Här finns kommunkontor, hälsocentral, förskola, skola och gymnasium och köpcentrum med en stor matbutik, skoaffär, frisör, florist och konditori bara för att nämna en del.

 • Lediga tomter i Åsarna

  ”Guldbyn” Åsarna har gjort sig välförtjänt av sitt namn. Längdskidåkningen är en central del av byn och hemort för många skidåkare som klivit högt upp på prispallarna i längdvärlden.

 • Om tomterna och tomtkö

  Bergs kommun jobbar ständigt med att ta fram nya intressanta och attraktiva områden för bostadsbebyggelse. Våra lediga tomter finns sorterade under respektive område. Om ingen av dessa tomter passar dig ta gärna en direktkontakt med oss.