Lärcentrum

Lärcentrum kartlägger och fångar upp behov av utbildning och kompetensutveckling hos individer och den lokala och regionala arbetsmarknaden. Behoven förmedlas till olika utbildningsanordnare och Lärcentrum fungerar därför som en mäklare av olika typer av utbildningar.

Utbudet av vuxenutbildning är utformat för att tillfredsställa så många behov som möjligt. Det finns naturligtvis behov eller områden som vi inte tänkt på och har du egna funderingar om kompetensutveckling så kontakta oss gärna.

Lärcentrum ligger i Regnbågshuset, Skolvägen 6c i Svenstavik. Studerar du inom vuxenutbildningen eller högskola/universitet kan du här studera i lugn och ro, använda distansöverbryggande teknik för att undvika resor till din skola eller studera tillsammans med andra.

Vill du göra tentamen i Svenstavik?

Om du vill göra tentamen här i Svenstavik istället för att resa till din studieort kan du kontakta oss så ordnar vi med lokal och tentavakt.

Söker du en viss utbildning?

Vänd dig till Lärcentrum som är en inkörsport och mötesplats för alla i behov av utbildning och kompetensutveckling. Här kan du som är intresserad av studier få vägledning och information om studiestöd och olika studievägar.