Lediga jobb i Bergs kommun

Förskollärare och barn på förskola

Välkommen till oss i Berg, en framåt kommun som rekommenderas av alla! Vi är ca 1 200 anställda som tillsammans verkar för att ge så bra stöd och service som möjligt till våra medborgare. Läs gärna mer om vårt arbete, eller bli vår nästa kollega genom att ansöka någon av våra lediga tjänster.

Lediga jobb

Se våra lediga jobb och skicka in din jobbansökan digitalt här.

Har du skyddade personuppgifter ska du alltid kontakta HR-konsult via växel 0687-161 00. Då får du hjälp med hur du söker arbete på ett säkert sätt.

 • Socialsekreterare med inriktning vuxna


  Är du socionom och vill ha ett jobb med meningsfulla arbetsuppgifter som gör skillnad i människors liv? Då har du hamnat rätt. Vi letar efter dig som kan stärka vår personalgrupp inom Individ- och familjeomsorgen, området vuxna. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
  Läs mer
 • Vårdbiträde till Östgärde


  Vi på äldreboendet Östgärde i Rätan söker en kollega till vårt härliga team! Det passar dig som vill göra skillnad i andra människors vardag och drivs av ett roligt, ansvarsfullt och utvecklande arbete. Tjänsten är ett vikariat t.o.m november, med tillträde snarast. 
  Läs mer
 • Hemvård norr söker kollegor!


  Hemvård norr söker vårdbiträden och/eller undersköterskor som drivs av att utveckla andra individer lika mycket som sig själv! Vi letar efter tre vikarier på 75 respektive 100% med tillträde snarast möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!
  Läs mer
 • Lärare i engelska och textilslöjd 


  Berg - en erkänt bra utbildningskommun! Inom förskola och skola i Bergs kommun arbetar välutbildad och engagerad personal för att ge kommunens barn och ungdomar de bästa förutsättningarna till ett livslångt lärande. Vi söker nu en ny kollega till oss på Svenstavik skola! 
  Läs mer
 • Barnskötare / resurs i barngrupp Lägdans förskola


  Berg - en erkänt bra utbildningskommun! Inom förskolan på Bergs kommun arbetar välutbildad och
  engagerad personal för att ge kommunens barn och ungdomar de bästa
  förutsättningarna till ett livslångt lärande. Våra barn ska ha roligt, känna
  trygghet och kunna utvecklas efter sina egna förutsättningar. Vi söker nu barnskötare till Myrvikens förskola.

  Läs mer
 • Skolkurator


  Söker du ett arbete där din kompetens verkligen gör skillnad, och du ges goda möjligheter att vidareutveckla din verksamhet? Vi letar nu en skolkurator till vår elevhälsa, i syfte att stärka våra elevers hälsa och möjlighet att utveckla sina kunskaper!
  Läs mer
 • Förskollärare


  Berg - en erkänt bra utbildningskommun! Inom förskolan på Bergs kommun arbetar välutbildad och engagerad personal för att ge kommunens barn de bästa förutsättningarna till ett livslångt lärande. Våra barn ska ha roligt, känna trygghet och kunna utvecklas efter sina egna förutsättningar. 
  Läs mer
 • Avdelningschef Miljö- och byggavdelningen


  Berg och Härjedalens kommuner har sen 2018 en gemensam Miljö- och byggavdelning, och en gemensam Miljö- och byggnämnd. Vi söker nu vår nya avdelningschef, som kan, och vill leda arbetet framåt tillsammans med oss. Sätet för tjänsten, nämnden och avdelningen är i Bergs kommun.
  Läs mer
 • Förskollärare Samisk språkresurs 


  Berg - en erkänt bra utbildningskommun! Inom förskolan i Bergs kommun, vilket erbjuds på sju orter, arbetar välutbildad och engagerad personal för att ge kommunens barn så bra förutsättningar som möjligt till ett livslångt lärande. Våra barn ska ha roligt, känna trygghet och kunna utvecklas efter sina egna förutsättningar. Vi söker nu en sydsamisktalande förskollärare eller samisktalande med annan pedagogisk erfarenhet.
  Läs mer
 • Semestervikarier inom äldreomsorg


  Vi söker semestervikarier till äldreomsorgen i Bergs kommun. Om du gillar ett ansvarsfullt, utvecklande och intressant arbete, där du både kan arbeta självständigt och i grupp kan du vara den person vi söker. Vi erbjuder sommarbonus för dig som arbetar minst 75% under minst 8 veckor. 
  Läs mer
 • Grundskollärare F-3 eller Fritidshemslärare till Hackås skola


  Vi på Hackås skola söker en driven och lösningsorienterad grundskollärare alternativt lärare i fritidshem. Inom förskola och skola i Bergs kommun arbetar välutbildad och engagerad personal för att ge kommunens barn och ungdomar de bästa förutsättningarna till ett livslångt lärande. 
  Läs mer

Har du språk- eller kulturkompetens i sydsamiska?

Berg är en stolt samisk förvaltningskommun. Detta innebär bland annat att du som medborgare har rätt till förskoleverksamhet och äldreomsorg helt eller till väsentlig del på samiska. Du har också möjlighet att använda samiska i din kontakt med kommunen.

Har du sydsamisk språk- eller kulturkompetens, och är intresserad av arbete hos oss, vill vi därför gärna komma i kontakt med dig. Hör av dig genom formuläret längst ned på den här sidan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.